Hallo lezer!

Wat fijn dat je wil weten wie/wat er achter deze website zit. Ik ben Tineke  en wil iedere lezer d.m.v. het delen van mijn hobby's,  positief beroeren.

Wie weet lukt dat doordat er af en toe iemand komt voor een Reiki-behandeling. Een Reiki-behandeling geeft rust en dat kunnen we in deze hectische tijd wel gebruiken. Op deze manier geef ik graag wat positiefs aan de mensen en wereld om me heen. Ook zelf geniet ik daar van en het geeft mij positieve energie.

Verder wil ik graag dat mijn gedichten worden gelezen. Waarom zou je gedichten schrijven als je ze in de kast laat staan? Nee, ze moeten gelezen worden en genuttigd, verorberd. Op deze manier iemand een bijzonder momentje geven van herkenning, erkenning of een eye-opener. Of je gewoon even ergeren, dat mag ook. In ieder geval even het leven in beroering brengen!

En naast gedichten schrijven heb ik nog wat andere creativiteit ontwikkeld. Blader door mijn website en ontdek waar ik mee bezig ben en ik hoop dat ik jou ook inspireer om je eigen creativiteit te ontdekken. 

Ik wens je veel plezier met het doorbladeren van mijn website. Wie weet tot ziens tijdens één van mijn exposities of in mijn Reiki kamer.

 

Tineke